Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax lost keepersprobleem op met Przemyslaw Tyton (35)

Ajax lost keepersprobleem op met Przemyslaw Tyton (35)

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 maart 2022 – Przemyslaw Tyton wordt aan het keepersgilde van Ajax toegevoegd, zo bevestigen bronnen rond de Amsterdamse club aan De Telegraaf. De 35-jarige doelman uit Polen krijgt de voorkeur boven Robbin Ruiter, die vorige week tijdens een proeftraining nog een goede indruk maakte.

Erik ten Hag kiest voor Tyton 'vanwege diens grotere internationale ervaring en vanwege het feit dat hij recenter nog in actie kwam en dus fitter is', aldus de krant. De Poolse keeper liep eind vorig jaar uit zijn contract bij FC Cincinnati. In het verleden stond hij ook op de loonlijst bij Roda JC, PSV, Elche, VfB Stuttgart en Deportivo La Coruña.

Ajax lost met de komst van Tyton het keepersprobleem op. Ten Hag kan op dit moment geen beroep doen op Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer en Jay Gorter, die alledrie vanwege blessureleed uit de roulatie zijn. Afgelopen zondag tegen RKC Waalwijk waren Calvin Raatsie (20) en Charlie Setford (17) de reservekeepers.

Tyton wordt aangetrokken als stand-in van André Onana. Mogelijk zit hij voor het eerst op de Ajax-bank als de Amsterdammers het komende vrijdag opnemen tegen SC Cambuur. Vier dagen later staat de return tegen Benfica in de achtste finale van de Champions League op het programma.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd