Emotionele Pröpper over juichen: "Dan is voetballen niks waard"

6 maart 2022, 17:07

Robin Pröpper vierde zijn doelpunt tegen SC Cambuur zondagmiddag door zijn Oekraïne-aanvoerdersband te tonen aan het publiek. De captain van FC Twente kroonde zich tot matchwinner en was behoorlijk emotioneel door de situatie in Oekraïne.

Nadat de routinier zijn ploeg na ruim een uur spelen op 1-0 had geschoten, toonde hij op emotionele wijze zijn aanvoerdersband. "Dat kwam gewoon in me op", aldus Pröpper bij ESPN. "Er is zolang vrede en dan heb je dit. Je ziet die beelden en dan is voetballen eigenlijk niks waard. Vrede, dat is zoals het zou moeten zijn. Dan heb je een paar gekken op de wereld die het verkloten en verzieken."

Pröpper maakte zijn vijfde doelpunt van het seizoen. Daarmee is hij na Ricky van Wolfswinkel, die twaalf treffers achter zijn naam heeft staan, de speler met de meeste doelpunten voor Twente. Tegen Cambuur scoorde hij opnieuw uit een standaardsituatie. "Dat is de enige manier dat ik naar voren mag. Het zijn de momenten voor mij om een doelpuntje mee te pikken. Hij viel goed voor mijn rechterbeen en het is lekker dat je zo de 1-0 maakt."

In Enschede zal men het vooral belangrijk vinden dat nummer drie Feyenoord steeds meer in beeld komt. De Rotterdammers hebben na 25 wedstrijden maar vier punten meer dan Twente. AZ staat nog tussen beide ploegen in en dat maakt het programma van volgend weekend interessant. Dan brengt Twente namelijk een bezoekje aan de Alkmaarders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen