Real Madrid kan titel ruiken: Modric steelt de show met wereldgoal

5 maart 2022, 22:56   Bijgewerkt: 5 maart 2022, 23:24

Real Madrid heeft een reuzestap gezet richting het kampioenschap in Spanje. De Koninklijken wonnen in eigen huis met 3-1 van Real Sociedad, waardoor het gat met nummer twee Sevilla is opgelopen tot acht punten. Carlo Ancelotti en zijn mannen lijken dus zonder pijn en moeite af te stevenen op de landstitel.

Mikel Oyarzabal leek na tien minuten te zorgen voor een stunt in Santiago Bernabeu door de bezoekers vanaf de strafschopstip op voorsprong te schieten. De Spanjaard mocht vanaf elf meter aanleggen na een domme overtreding van Daniel Carvajal, waardoor de Madrilenen in de achtervolging moesten. De koploper had veelvuldig de bal na die openingstreffer, maar wist weinig uitgespeelde aanvallen te creëren.

Dat Eduard Camavinga zijn doelpunt maakte met een afstandsschot was daarom niet heel gek. In de veertigste minuut werd het daardoor gelijk, waarna Real Madrid voor rust ook nog op voorsprong wist te komen. Drie minuten na de poeier van de Fransman, liet Luka Madric ook zien dat hij een geweldige pegel zijn been heeft. Nadat Ancelotti's mannen op voorsprong waren gekomen, leek het verzet van Sociedad gebroken.

Twintig minuten voor tijd leek Karim Benzema de derde treffer van de thuisploeg te maken, maar daar ging wegens buitenspel een streep doorheen. Vijf minuten later mocht hij alsnog juichen. Deze keer mocht de spits vanaf de strafschopstip aanleggen. In minuut 79 werd het ook nog 4-1. Marco Assensio reageerde het alertst voor de goal, waarna hij de bal in de linker onderhoek schoot. Het bleek het einde van een mooie Madrileense avond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen