Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gerrard lovend: "Hij is de reden dat ik mijn carrière moest beëindigen"

Gerrard lovend: "Hij is de reden dat ik mijn carrière moest beëindigen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 maart 2022 – Aston Villa heeft de laatste twee competitieduels gewonnen. Zaterdag was Philippe Coutinho de grote man tegen Southampton tijdens de 4-0 overwinning. De Braziliaan scoorde en gaf een assist tijdens de klinkende overwinning. Hij kreeg van Steven Gerrard een publiekswissel.

"Als hij goed in zijn vel zit, dan is hij van wereldklasse", vertelde de trainer na het laatste fluitsignaal tegenover de Engelse media. De voetbal kwakkelde de afgelopen jaren met zijn vorm, maar toont de laatste weken steeds vaker zijn kwaliteiten bij de club uit Birmingham. "Vandaag had hij weer zijn Liverpool-vorm te pakken", aldus de oefenmeester, die bij de Engelse topclub nog met de spelmaker samenspeelde.

"Hij is de reden dat ik mijn carrière een paar jaar eerder heb moeten beëindigen. Ik heb schroeven in mijn knieën en liezen", grapte Gerrard, die zijn ploeg momenteel terugvindt op de elfde plaats met 33 punten na 26 wedstrijden. Coutinho was in zeven wedstrijden voor Aston Villa betrokken bij zes doelpunten. Drie keer was hij aangever, de andere goals zette hij zelf achter zijn naam.

Overigens deelde Gerrard na de ruime overwinning niet alleen de complimenten uit aan zijn voormalig teamgenoot, ook de aanvaller kregen een pluim. "Het is belangrijk dat de spelers die voor hem spelen, blijven rennen. Ollie Watkins en Danny Ings waren vandaag ongrijpbaar." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd