Van Dijk mag blijven hopen op Premier League-titel na minimale zege

5 maart 2022, 20:24

Liverpool blijft in het spoor van Manchester City. De ploeg van Jürgen Klopp won in eigen huis met 1-0 van West Ham United, dat dit seizoen uitstekend presteert. Sadio Mané werd met een treffer binnen het eerste halfuur de matchwinner.

Liverpool schoot uit de startblokken in eigen huis. Mohamed Salah kreeg in de tweede minuut een geweldige bal, maar de Egyptenaar wist geen schot te produceren, waardoor de bezoekers uit Londen met de schrik vrijkwamen. In de vierde manier lukte het de thuisploeg wel om af te vuren. Virgil van Dijk was na een vrije trap dicht bij de openingstreffer, maar zijn bal ging rakelings langs de paal.

Na die goede openingsfase wisten ook de bezoekers wat gevaar te stichten, waarbij doelman Alisson Becker zich kon onderscheiden. De doelman van Liverpool redde knap op inzetten van Michail Antonio en Tomás Soucek. Niet lang na de kansen van West Ham wist Liverpool op voorsprong te komen. Na een uitstekende pass van Trend Alexander Arnold wist Sadio Mané de bal van dichtbij tegen de touwen te werken. De VAR leek nog een stokje voor de treffer te steken wegens buitenspel, maar uiteindelijk werd er niet ingegrepen. Het bleek meteen de laatste treffer van de wedstrijd.

Door de driepunter komt Liverpool op drie punten van koploper Manchester City, waardoor de titelstrijd enorm spannend blijft. West Ham staat na de minimale nederlaag op plek vijf, maar nummer zes Arsenal en zeven Tottenham Hotspur hebben nog wel wat wedstrijden tegoed, waardoor ze nog over de stadgenoot heen kunnen gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen