Bazoer noemt aanval door sponsor 'fake news'

5 maart 2022, 19:05

Riechedly Bazoer heeft via zijn Instagram-account kort gereageerd op de berichtgeving dat hij in de rust van de wedstrijd tussen Vitesse en PSV van drie weken geleden zou zijn angevallen door een dronken sponsor. Bazoer herkent zich niet in dat incident, zo geeft hij aan.

Via een Instagram-story noemt Bazoer het bericht van De Gelderlander 'fake news'. Vitesse speelde die wedstrijd tegen PSV bijzonder matig, wat de verdediger van Vitesse op een standje van een sponsor was komen te staan. In de rust liep de sponsor naar de catacomben om Bazoer van kritiek te voorzien. De spelmaker werd overigens in de rust naar de kant gehaald.

Lees ook: Bazoer aangevallen door sponsor

Hoewel Bazoer zich dus niet herkent in de berichten van de Gelderse krant, reageerde algemeen directeur Pascal van Wijk wél op het uitgelekte nieuws. "Immens gênant. Die man is geroyeerd als sponsor. Die willen we hier nooit meer zien", liet hij weten. Bovendien had de club direct na het incident excuses aangeboden aan de voormalig speler van onder meer Ajax en PSV.

Vitesse wordt de laatste maanden geteisterd door wangedrag vanaf de tribunes. Zo liep de Gelderse derby op bezoek bij NEC volledig uit de hand en werden tijdens de clash met FC Utrecht diverse dingen op het veld gegooid. De wedstrijd van vrijdagavond tussen Vitesse en Sparta moest wegens wangedrag worden gestaakt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen