Chelsea heeft Ziyech niet nodig voor ruime zege op Weghorst

5 maart 2022, 17:51   Bijgewerkt: 5 maart 2022, 17:56

Met Hakim Ziyech op de bank heeft Chelsea zonder al te grote problemen afgerekend met het Burnley van Wout Weghorst. De Londense topclub had aan een ijzersterke fase van acht minuten genoeg om af te rekenen met de Engelse degradatiekandidaat. Chelsea vertrok zodoende met een 0-4 zege van Turf Moor.

Daarvoor mocht het vooral de teruggekeerde Reece James danken. De Engelsman had na maanden blessureleed eindelijk weer eens een basisplaats en drukte direct zijn stempel, door na 47 minuten spelen voor de openingsgoal te zorgen. Na twee fraaie kapbewegingen schoot hij raak. Acht minuten later bereidde James een treffer van Havertz voor, die kort daarvoor al voor de 0-2 zorgde met een kopbal.

Omdat ook Christian Pulisic zich op het scoreformulier meldde, maakte Chelsea gehakt van het Burnley van Weghorst. De spits van het Nederlands elftal was met zijn ploeg aan een uitstekende periode bezig, maar moet nog altijd vrezen voor degradatie. Burnley staat als nummer achttien onder de degradatiestreep.

Eriksen

Christian Eriksen beleefde zondagmiddag een geslaagde rentree in de basis bij Brentford. De Deense middenvelder boekte met zijn ploeg een overtuigende 1-3 overwinning op het Norwich City van Tim Krul, die daardoor de hekkensluiter van de Premier League blijft. Bij Brentford was Ivan Toney een hattrick van onschatbare waarde. Tweemaal mocht hij aanleggen vanaf elf meter.

Bekijk hier alle uitslagen in de Premier League

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen