Frimpong en Bakker beroven Bayern München knap van punten

5 maart 2022, 17:23

Voor Jeremie Frimpong is de topweek compleet. De rechtsback werd vrijdag voor het eerst opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal en pakte een dag later knap een punt tegen koploper Bayern München. Frimpong en ploeggenoot Mitchel Bakker hielden de topclub met Bayer Leverkusen op een 1-1 gelijkspel.

Er leek aanvankelijk nog niets aan de hand voor Bayern, dat al snel op voorsprong kwam via Niklas Süle. Kort daarna mocht echter ook het publiek van Leverkusen juichen, nadat Thomas Müller de bal knullig in eigen doel werkte. Bayern slaagde er niet meer in om dat te repareren en morste twee punten, waar nummer twee Borussia Dortmund van kan profiteren. Leverkusen bleef de nummer drie van de competitie.

Freiburg

Leverkusen zag de nummer vier van de ranglijst niet dichterbij sluipen. Het SC Freiburg van doelman Mark Flekken leek lange tijd op weg naar een zege op RB Leipzig, maar de Duitse subtopper kwam in de slotfase langszij. Leipzig was de laatste weken hard op weg naar de top vier. Freiburg riep met de remise die opmars op bezoek in Oost-Duitsland een halt toe.

Voor Sheraldo Becker en Nick Viergever werd het een minder fraaie middag. Becker verloor met Union Berlin met 1-0 van VfL Wolfsburg, terwijl Viergever opnieuw geen goede zaken kon doen in strijd tegen degradatie. Zijn Greuther Fürth verloor nu met 2-1 van het Bochum van Sebastian Polter.

Bekijk hier alle uitslagen in de Bundesliga

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen