'PSG hangt prijskaartje om Wijnaldum, middenmoter wil toeslaan'

5 maart 2022, 16:42

Paris Saint-Germain is bereid om komende zomer mee te werken aan een vertrek van Georginio Wijnaldum. De 31-jarige middenvelder werd afgelopen zomer transfervrij opgepikt bij Liverpool, maar komt minder vaak dan gehoopt aan spelen toe. De Oranje-international wil daarom, mede met het oog op het WK in Qatar, naar een andere club verkassen.

Volgens het Spaanse Sport is Paris Saint-Germain weliswaar bereid om mee te werken aan een vertrek van de controleur, maar hoopt het daar wel een forse transfersom voor te ontvangen. De Parijzenaren verwachten een bod van minstens 25 miljoen euro op de bankzitter. Eén club lijkt in ieder geval al serieus in de markt voor zijn komst: Aston Villa.

De Premier League-middenmoter is zeer geïnteresseerd in Wijnaldum. Coach Steven Gerrard is gecharmeerd van de Nederlander en ziet hem als de ideale versterking voor zijn middenveld. Wijnaldum zelf heeft volgens de krant zelf ook oren naar een vertrek uit Frankrijk. In de Premier League, waar hij bij Newcastle United en Liverpool topjaren kende, staat hij er nog altijd goed op.

Ook vanuit Spanje blijft er interesse in de Nederlander. Zo zijn bijvoorbeeld FC Barcelona en Atletico Madrid al langer in de markt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen