Xavi geheimzinnig na vraag over ontmoeting met Haaland

5 maart 2022, 15:25

Vloog Xavi deze week naar München voor een ontmoeting met Erling Haaland? De trainer van FC Barcelona wilde dat zaterdag tijdens een persmoment niet bevestigen, maar door het niet te ontkennen deed hij dat misschien wel alsnog.

Xavi zou volgens Spaanse berichtgeving dinsdag samen met Jordi Cruijff naar München zijn gevlogen om te praten met Haaland over een zomerse overgang. De Noorse spits van Borussia Dortmund bevindt zich op dit moment in Zuid-Duitsland omdat hij zich daar laat behandelen voor een dijbeenblessure. Haaland zou een vijfjarig contract met een brutosalaris van in totaal 195 miljoen euro zijn aangeboden.

"Het enige wat ik over Haaland kan zeggen is dat we werken aan een Barcelona van nu en van de toekomst. Als we nieuws hebben, dan krijgen jullie het te horen", aldus Xavi, die er later tijdens de persconferentie op leek te hinten dat Haaland wel openstaat voor een transfer naar Barcelona. "Ik ken geen enkele speler die niet naar Barça wil komen", zei hij.

Barcelona is druk bezig met de selectie van volgend seizoen. Andreas Christensen van Chelsea lijkt de eerste winterversterking te worden. Verder zijn de Catalanen bezig met de komst van Noussair Mazraoui, die uit zijn contract loopt bij Ajax. Ook Paulo Dybala (Juventus) en César Azpilicueta (Chelsea) zouden in beeld zijn bij de Catalanen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen