Topavond voor Vente en NAC, bizarre cijfers De Graafschap

4 maart 2022, 22:19

Dylan Vente beleefde een prachtige avond bij Roda JC. De spits, met een verleden bij Feyenoord, was namelijk goed voor een hattrick tijdens de 4-0 overwinning op nummer achttien FC Dordrecht. Richard Jensen zorgde in de eerste helft voor de eerste treffer van de wedstrijd. Dat gebeurde in de twintigste minuut. Dordrecht, de nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie, kon niet van die schrik bijkomen voor de tweede treffer tegen de touwen lag. Een minuut na de 1-0 verdubbelde Vente de marge. Na rust scoorde hij dus nog tweemaal. 

De Graafschap - AZ 0-0

De Graafschap wist in eigen huis weer niet te winnen. De ploeg kwam tegen de beloften van AZ niet verder dan 0-0. Het is niet voor het eerst dit seizoen dat de thuisploeg in Doetinchem teleurstelt. Sterker nog, het lijkt wel een patroon te zijn. Waar de Superburen in uitduels het best presteren van alle clubs, staat de ploeg in thuisduels op de vierteende plaats. Dat er vrijdagavond niet gewonnen werd van de Alkmaarders, had vooral met Sam Westerveld te maken. De keeper, zoon van voormalig doelman Sander Westerveld, had een aantal knappe reddingen in huis. Daardoor blijft De Graafschap steken op de zevende plaats. 

MVV - NAC 1-2

NAC Breda leek een grijze middenmoter te worden dit seizoen, maar inmiddels is de ploeg bezig met een goede reeks. De laatste vier wedstrijden leverden namelijk vier punten op. MVV werd vanavond met 1-2 verslagen. Na dertig minuten zorgde Naoufal Bannis voor de openingstreffer, waarna middenvelder Odysseus Velanas de wedstrijd leek te beslissen met nog twintig minuten op de club. Tien minuten voor tijd werd het toch nog spannend door de goal van MVV'er Arian Kastrati. De Bredanaars staan door de zege op een negende plaats met 42 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen