'PSG wil ver gaan om Xavi Simons alsnog in Parijs te houden'

4 maart 2022, 20:54

Het heeft er alle schijn van dat Xavi Simons gewoon speler van Paris Saint-Germain blijft. De talentvolle Nederlander beschikt over een aflopend contract, maar de geluiden over een verlenging van die verbintenis worden steeds hardnekkiger.

Volgens de zeer betrouwbare transferspecialist Fabrizio Romano is PSG bereid om een lucratief voorstel op tafel te leggen. De grootmacht uit Parijs wil de geboren Amsterdammer graag houden en wil daar dus ver voor gaan. Er wordt echter niet gezegd voor hoeveel seizoenen de achttienjarige rechtspoot bij kan tekenen.

De afgelopen maanden leek het er vooral op dat Simons de club achter zich zou laten. Hij wilde meer uitzicht op speeltijd in het eerste elftal en dat zou bij het sterrenensemble van Mauricio Pochettino een lastige klus worden. Inmiddels lijkt de jongeling dus alsnog van gedachten te zijn veranderd.

Simons speelde jarenlang in de jeugdopleiding van FC Barcelona, maar vertrok in de zomer van 2019 naar PSG. Bij de Parijzenaars maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal. Dat deed hij op 10 februari 2021 in de bekerwedstrijd tegen Caen. Inmiddels heeft hij negen keer het veld mogen betreden bij de hoofdmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen