Opnieuw waslijst afwezigen bij Heracles: "Gelukkig tegen PSV"

4 maart 2022, 18:00

Het zit Frank Wormuth dit seizoen bepaald niet mee als het gaat om zijn selectie. Ook dit weekend mist de Duitser op bezoek bij PSV weer een groot aantal basisspelers. Stiekem is Wormuth wel blij dat het in dit geval gaat om het treffen met de kampioenskandidaat.

Wormuth moet het waarschijnlijk stellen zonder Janis Blaswich, Marco Rente, Nicolai Laursen, Orestis Kiomourtzoglou en Lukas Schoofs. "Gelukkig spelen we tegen PSV en niet tegen een directe concurrent", aldus Wormuth in gesprek met Tubantia. De trainer, die komende zomer vertrekt naar FC Groningen, krijgt het qua personele problemen behoorlijk voor zijn kiezen.

"Voor het seizoen dachten we echt, nadat we de spelersgroep bij elkaar hadden gehouden, dat het er heel goed uitzag. Maar wat ons vervolgens is overkomen, is niet normaal. Dit seizoen verloopt bizar", aldus de Duitser. Desondanks staat Heracles op de elfde plaats, al is de gevarenzone nog niet helemaal uit zicht. De voorsprong is momenteel zeven punten.

Er was echter ook goed nieuws voor Wormuth. De 19-jarige jeugdspeler Sam Scheperman heeft zijn eerste profcontract getekend. Wormuth weet niet of hij de jongeling zondagmiddag al mee naar Eindhoven neemt. "Hij is een groot talent, dat zowel op 6 als op 8 kan spelen. Je moet je afvragen of je zo'n speler meteen tegen een topclub wilt laten invallen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen