Lof voor Oranje-klant Clasie: "Het is de bondscoach niet ontgaan"

4 maart 2022, 17:31   Bijgewerkt: 4 maart 2022, 17:39

Pascal Jansen is blij dat Jordy Clasie door bondscoach Louis van Gaal is opgenomen in de voorselectie van Oranje. De middenvelder van AZ is na jaren afwezigheid terug als international en daar is de trainer van AZ maar wat blij mee.

"Jordy is al weken in goede vorm en dat is de bondscoach gelukkig ook niet ontgaan", aldus Jansen op de website van AZ. "Hij heeft in het verleden al laten zien van zeer grote klasse te zijn. Hier had hij wat tijd nodig om zijn stempel te drukken, maar dit jaar krijgt Jordy daar volop de gelegenheid voor en dat grijpt hij met beide handen aan."

Het is natuurlijk nog de vraag of Clasie de laatste afvalronde doorstaat. "Jordy is niet de grootste, maar wel een van de slimsten en beheerst veel facetten van het spel. Het is te prijzen dat hij in staat is gebleken dat niveau weer aan te tikken, waardoor hij bij de bondscoach weer in beeld is gekomen. We gaan voor hem duimen dat hij ook bij de definitieve selectie komt."

Eerst moeten de pijlen van Jansen en Clasie nog worden gericht op AZ. Zondag wacht namelijk de uitwedstrijd tegen NEC Nijmegen. "Ze leveren keurige prestaties in de Eredivisie. En dat als nieuwkomer. Dat is erg knap en daar heb ik veel respect voor, maar zondag zullen we met elkaar moeten uitvechten wie weer een sprongetje kan maken", besloot Jansen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen