PSG slaat terug naar Ibrahimovic: "Wacht nog op zijn bedankje"

4 maart 2022, 15:35

Bij Paris Saint-Germain is men niet te spreken over de manier waarop Zlatan Ibrahimovic in de media over de club spreekt. Dat bleek donderdag uit een interview van sportief directeur Leonardo. Hij sloeg daarin terug na eerdere uitspraken van de spits van AC Milan. 

Tussen 2012 en 2016 speelde de nu veertigjarige Ibrahimovic 180 wedstrijden voor PSG, waarin hij 156 keer scoorde en 61 assists leverde. Toch is inmiddels niet erg populair meer bij de club uit de Franse hoofdstad. Zo heeft hij zijn oude club onder meer een gebrek aan discipline verweten.

"Ik wil daar niet eens op reageren", aldus Leonardo, die dat vervolgens toch deed. "Welk gebrek aan discipline? Er is een reden waarom iedere speler die PSG verlaat niet kan stoppen over ons te praten. Iedereen wil hier spelen", liet hij optekenen door L'Équipe.

"Zlatan heeft al meerdere keren geprobeerd om terug te keren. Ik wacht nog steeds op een interview waarin hij PSG bedankt voor alles wat de club voor hem gedaan heeft." Hij wees erop dat de club altijd grote zal blijven dan het individu. "PSG bestond voor hem en zal na hem bestaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen