Perez hekelt 'asociaal' Ajax: "Iemand moet het tegen ze zeggen"

3 maart 2022, 20:57

Omdat de spelersbus van Ajax in de file kwam te staan, arriveerde de selectie donderdagavond later dan gepland in Alkmaar voor het bekerduel met AZ. Voor de Amsterdammers was dat echter geen reden tot haast, wat tot veel ergernis leidde bij analist Kenneth Perez

Samen met collega's Jan Joost van Gangelen en Marciano Vink stond Perez voor de bekerkraker langs het veld voor de voorbeschouwing op ESPN. Daar merkten zij echter op dat enkele minuten voor de eigenlijke aanvang van de wedstrijd de spelers van Ajax nog altijd rustig aan hun warming-up bezig waren. Asociaal, zo vonden Perez en Van Gangelen.

"Ze nemen gewoon hun tijd", begon Perez. "Je zou zeggen dat de scheidsrechter of iemand tegen ze moet zeggen: om 8 uur gaan we beginnen. Ze moeten straks ook eerst nog naar binnen en omkleden. Het is asociaal, maar iemand moet het wel tegen ze zeggen." 

Vink vond het allemaal wat overdreven. "Ik kan me er niet druk om maken. Ze hebben in de file gestaan, ze doen hun best, ze staan op het veld. Laten we straks gewoon lekker beginnen. Het is typisch Nederlands om te zeuren over vijf minuten. Ik denk niet dat ze bewust te laat zijn gekomen."

De wedstrijd begon uiteindelijk om 20:06 uur, zes minuten later dan gepland. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen