'Wijnaldum heeft spijt van keuze voor Paris Saint-Germain'

3 maart 2022, 12:21

Georginio Wijnaldum (31) is ongelukkig in Parijs en heeft spijt van zijn overstap naar Paris Saint-Germain. De Nederlandse middenvelder denkt dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt in de afgelopen zomer, toen hij door de Franse topclub voor de neus van FC Barcelona weggekaapt werd.

Volgens El Mundo Deportivo heeft Wijnaldum behoorlijk wat spijt van zijn keuze. 'Net als wat er met Neymar is gebeurd, realiseert Wijnaldum zich na zes maanden in Parijs dat geld niet alles is', schrijft het Spaanse dagblad, dat daarbij nog even de herinnering naar boven haalt dat de middenvelder compleet rond en akkoord was met FC Barcelona. Maar toen kwam er een mega-aanbieding van PSG die roet in het eten gooide.

'Hij vertrok in de absolute slotfase van de deal met Barça alsnog voor bijna het dubbele geld naar Parijs. Een truc van Nasser Al-Khelaïfi richting FC Barcelona', reconstrueert de krant. 'Zijn contract bij Liverpool liep op 30 juni 2021 af en hij kon een bestemming kiezen, maar weet nu dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt.' Atlético Madrid is een van de clubs die momenteel interesse heeft in de Nederlander.

Lees ook: 'PSG flikt Wijnaldum-kunstje opnieuw met FC Barcelona'

Overigens vraagt het medium zich wel hardop af wat er was gebeurd als Wijnaldum naar FC Barcelona was gegaan, waar het middenveld inmiddels ook al overvol is. 'Wat zeker is, is dat hij dan speelminuten van Gavi zou hebben opgeslokt en helemaal ook van Nico González, wiens doorbraak dan zou zijn vertraagd', stelt het medium. 'Wijnaldum zal de geschiedenis ingaan als de beul van FC Barcelona. Met zijn twee goals tijdens 4-0 op Anfield voorkwam hij een plek in de Champions League-finale voor de Catalanen.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen