Kramer schuldbewust: "Heel erg stom, ik dupeer de club en fans"

3 maart 2022, 10:33

Joris Kramer steekt de hand in eigen boezem na de uitschakeling van Go Ahead Eagles in de KNVB Beker. De 25-jarige verdediger speelde in de halve finale tegen PSV (1-2) een cruciale rol door vlak voor rust Eran Zahavi naar de grond te werken. Waar Pol van Boekel het aanvankelijk bij een gele kaart liet, werd Kramer na ingrijpen van de VAR alsnog van het veld gestuurd.

"Ik schat de bal verkeerd in, het was een lastige situatie, maar ik had de bal moeten laten stuiteren in de plaats van wegschieten. Zahavi krijgt de bal mee en ik ben de laatste man. Ik trok hem licht aan het shirt", analyseert Kramer in gesprek met De Stentor de situatie.

In ondertal moest Go Ahead in de tweede helft zijn meerdere erkennen in PSV. Kramer zag lijdzaam toe hoe zijn ploeg geen vuist meer kon maken. "Ik ben echt pissig op mezelf. Ik heb mijn teamgenoten in de steek gelaten. Heel erg stom, ik dupeer de club en de fans van Go Ahead", reageert de hoofdrolspeler.

Voor Kramer was het alweer zijn derde rode kaart van het seizoen. Eerder moest hij in competitieverband twee keer inrukken. "Dat is veel en past ook niet bij mij", stelt Kramer, die voor dit seizoen nog maar één keer rood kreeg in zijn profcarrière. "Maar vooral het moment is nu heel erg zuur. De halve finale beker, ik dupeer gewoon mijn team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen