'Xavi wil Bayern met belofte aftroeven in strijd om Christensen'

2 maart 2022, 20:57

Andreas Christensen heeft de clubs voor het uitzoeken. De verdediger van Chelsea is aan het einde van het seizoen transfervrij, wat de belangstelling heeft gewekt van FC Barcelona en Bayern München. De Catalaanse club lijkt de grootste kans te hebben om hem vast te leggen. Dat heeft alles te maken met Xavi.

De trainer zou de voetballer namelijk beloofd hebben dat hij 'een sleutelspeler in de toekomstplannen' wordt. Fabrizio Romano weet dat de mandekker een vijfjarig contract kan tekenen in Camp Nou, maar spreekt nog niet over een akkoord. Het Spaanse medium Sport rept wel al over een akkoord tussen Christensen en Barcelona. Hij zou een salaris willen hebben van circa tien miljoen euro, waar hij bij Chelsea ongeveer de helft ontvangt per seizoen.

Het Duitse Sport1 weet dat Bayern München de hoop op de voetballer nog niet heeft opgegeven. Er zouden dan ook nog gesprekken met de zaakwaarnemer van de Deen op de planning staan. Mocht hij uiteindelijk toch naar Catalonië verkassen, dan gaat Der Rekordmeister op zoek naar een andere mandekker. Gleison Bremer van Torino werd al in het geruchtencircuit genoemd, terwijl ook Matthias Ginter van Borussia Dortmund inmiddels aan de topclub gelinkt wordt.

Mocht Christensen wel de keuze maken om naar Bayern te gaan, dan hoeft Barcelona niet meer te zoeken naar mogelijk nieuwe verdediger. Die staat namelijk al hoog op het wensenlijstje: César Azpilicueta moet in de zomer ook naar Camp Nou komen. De verdediger, die ook een aflopend contract heeft bij Chelsea, kan een tweejarig contract tekenen. Ook als de Deen wel komt, zou Barça alsnog willen proberen om de Spaanse verdediger te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen