'Ten Hag krijgt extra concurrentie van Ancelotti voor United-job'

2 maart 2022, 19:54

Erik ten Hag wordt al maanden gelinkt aan Manchester United, maar de trainer krijgt er nu een serieuze concurrent bij. Carlo Ancelotti zou namelijk hoog op het wensenlijstje staan, terwijl Mauricio Pochettino ook nog altijd hoog op het wensenlijstje staat van de clubleiding.

De trainer van Ajax en de oefenmeester van Paris Saint-Germain staan al langer op de radar in de industriestad, maar nu komt de coach van Real Madrid daar ook bij. Dat meldt het Engelse ESPN. De Italiaanse oefenmeester kan op veel respect rekenen van Sir Alex Ferguson, die een adviserende rol heeft bij Manchester United. Zijn oordeel weegt zwaar mee, waardoor Ancelotti meteen hoog op het lijstje lijkt te staan.

Ancelotti staat met Real Madrid aan kop in La Liga, maar het is de vraag of hij ook volgend seizoen nog voor de spelersgroep staat in de Spaanse hoofdstad. De oefenmeester doet het qua prestaties goed, maar voetballend valt het het gehele seizoen al tegen. Vooral tegen Paris Saint-Germain in de Champions League kwam dat tot uiting. De trainer liet zijn ploeg enorm defensief spelen, wat een 1-0 nederlaag opleverde. Daardoor ligt de oefenmeester toch enigszins onder druk in Santiago Bernabeu.

Eerder werd al bekend dat de beleidsbepalers in Manchester oren hebben naar Ten Hag, maar de spelersgroep zou meer voelen voor Pochettino. Mogelijk zorgt Ancelotti ervoor dat die strijd niet uitgevochten hoeft te worden. De succestrainer heeft namelijk bewezen dat hij goed met wereldsterren kan werken en resultaten kan boeken. De Italiaan komt overigens alleen serieus in beeld als Real besluit om niet met hem verder te gaan, anders is hij onhaalbaar. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen