Tottenham slaat nieuw modderfiguur en ligt ook uit FA Cup

1 maart 2022, 23:24

Tottenham Hotspur heeft het teleurstellende seizoen dinsdagavond een nieuw hoofdstuk gegeven. De Londenaren werden in de vijfde ronde van de FA Cup verrassend verslagen door Middlesbrough. In het Riverside Stadium was er een verlening nodig om een beslissing te forceren.

Bij de huidige nummer acht van de Football League Championship was er een basisplaats voor de geboren Amsterdammer Anfernee Dijksteel. Zijn landgenoot Steven Bergwijn mocht in de slotfase invallen en op dat moment was er nog niet gescoord. Dat gebeurde in de reguliere speeltijd ook niet meer en dus was een verlenging nodig.

Daarin nam Middlesbrough brutaal de leiding. Na 107 minuten spelen werd de ban gebroken door Josh Coburn, die na een passje van Matt Crooks snoeihard de verre hoek vond. De 1-0 werd uiteindelijk over de streep getrokken en dus ligt Tottenham ook uit de FA Cup. Eerder werd de club al uitgeschakeld in de League Cup en Conference League.

Union Berlin - St Pauli 2-1

In Berlijn was er een positieve hoofdrol voor Sheraldo Becker bij Union. De club uit de Bundesliga bereikte voor eigen publiek de halve finale van de DFB Pokal door af te rekenen met St Pauli. Daniel-Kofi Kyereh zette de gasten verrassend op voorsprong, maar Becker verzorgde de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd kroonde Andreas Voglsammer zich tot matchwinner.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen