Slecht nieuws voor Bosz: sterspeler zet zinnen op vertrek bij Lyon

1 maart 2022, 17:25

Lucas Paquetá lijkt bezig te zijn aan zijn laatste maanden als speler van Olympique Lyon. De middenvelder uit Brazilië wil ondanks een doorlopend contract graag een stap hogerop maken. Dat is natuurlijk slechts nieuws voor de bekritiseerde trainer Peter Bosz.

De 24-jarige Paquetá ligt nog tot medio 2025 vast in het Parc Olympique Lyonnais. Toch hoopt hij komende zomer na twee succesvolle seizoenen een fraaie transfer maken. Paquetá staat volgens het Franse medium Le10Sport in de belangstelling van competitiegenoot Paris Saint-Germain. Lyon zal de sterspeler waarschijnlijk liever niet aan de Parijzenaars verkopen.

Hoe dan ook zal er een flinke zak geld op tafel moeten komen. Paquetá werd tijdens de afgelopen transferperiode al in verband gebracht met een transfer naar de Premier League. Een bod van Newcastle United van liefst veertig miljoen euro werd van tafel geveegd. Een andere niet genoemde club uit Engeland wilde zestig miljoen euro betalen, maar kreeg ook nul op rekest.

Paquetá is een van de weinige lichtpuntjes in een teleurstellend seizoen van Lyon. De topclub staat onder leiding van Bosz op de tiende plek van de Ligue 1. De Braziliaan was in 24 competitiewedstrijden goed voor zeven doelpunten en drie assists. Aanstaande vrijdag gaat Paquetá met Lyon op bezoek bij laagvlieger FC Lorient.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen