'Barça wil dubbelslag slaan: gratis middenvelder en verdediger'

'Barça wil dubbelslag slaan: gratis middenvelder en verdediger'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 maart 2022 – FC Barcelona is achter de schermen al druk bezig met de selectie voor komend seizoen. De Catalaanse club zou daarbij vooral kijken naar spelers die transfervrij op te pikken zijn. Het geld groeit in Nou Camp nog steeds niet aan de bomen, waardoor gratis opties extra interessant zijn. Franck Kessié van AC Milan en César Azpilicueta  van Chelsea staan bovenaan het wensenlijstje.

SPORT weet zelfs dat de de transfer van de middenvelder al 'praktisch afgerond' is. Er wordt nog wel onderhandeld over het salaris van Kessié, maar dat lijkt geen serieuze problemen te vormen. De Ivoriaan wil in Camp Nou circa vijf miljoen euro verdienen. Barça is bereid om dat bedrag te betalen, maar wel aan de hand van bonussen. Het vaste bedrag gaat daardoor naar beneden, maar door individueel en met de ploeg goed te presteren, kan het gewenste salaris alsnog gehaald worden.

Kessie staat hoog op het wensenlijstje omdat hij nog maar 25 jaar is. De voetballer wordt dan ook gezien als een buitenkansje, omdat zijn transferwaarde geschat wordt op vijftig miljoen euro. Hij is nu dus gratis op te pikken. De beleidsbepalers van Barcelona zijn helemaal overtuigd, zij denken dat zijn beste jaren nog moeten komen gezien zijn leeftijd. Daarnaast kan hij de ploeg kwaliteiten geven die er momenteel niet zijn. De middenvelder van AC Milan is fysiek enorm sterk, iets dat de huidige spelers allemaal niet hebben.

Ook verdediger Azpilicueta staat dus hoop op het wensenlijstje, meldt Fabrizio Romano. De 32-jarige mandekker van Chelsea kan een contract voor twee seizoenen tekenen met een optie voor een extra jaar. De Spanjaard kan er echter ook voor kiezen om bij te tekenen op Stamford Bridge. De Catalaanse grootmacht geeft de verdediger de tijd om rustig na te denken over een mogelijke overstap.

Reacties

gerelateerd