Pijnlijke misser de KNVB hersteld door ingrijpen Fortuna Sittard

Pijnlijke misser de KNVB hersteld door ingrijpen Fortuna Sittard

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 maart 2022 – De KNVB heeft een pijnlijke mispeer begaan in de aanstellingen voor het komende weekend. Uitgerekend Erwin Blank, de man die Fortuna Sittard afgelopen weekend een op het oog glaszuiver doelpunt ontnam door in te grijpen als VAR bij het duel in Leeuwarden, werd komend weekend voor een cruciaal duel naar Sittard gestuurd. Maar dat is inmiddels herzien door ingrijpen van de thuisclub.

Er was ontzettend veel ophef afgelopen weekend toen er door de 0-2 van Fortuna Sittard een streep ging. Een blok bij een corner werd door arbiter Jannick van der Laan niet als strafbaar beoordeeld, maar pas nadat VAR Blank ingreep, kwam de arbiter terug op zijn besluit. De woede bij de Limburgers was logischerwijs enorm, helemaal omdat het een zeer dubieus besluit was en het vervolgens nog 2-1 werd voor de Leeuwarders.

Daardoor was de verbazing helemaal groot toen Blank komend weekend opnieuw naar Limburg werd gestuurd. Ditmaal weliswaar 'slechts' als vierde man, maar in die hoedanigheid heeft hij wel direct met de coaches te maken. Ook kan hij scheidsrechter worden als bijvoorbeeld Serdar Gözübüyük zou uitvallen met een blessure.

Lees ook: Fortuna Sittard ziedend op de VAR: "Nijhuis had hem uitgelachen"

Fortuna Sittard tekende via technisch manager Sjoerd Ars bezwaar aan tegen de zeer opvallende aanstelling van de KNVB en volgens De Limburger is dat verzoek gehonoreerd en is Robin Gansner de nieuwe man langs de zijkant bij de absolute degradatiekraker Fortuna Sittard - PEC Zwolle.

Reacties

gerelateerd