Vertrouwen in Bosz: "Einde van het seizoen een podiumplaats"

1 maart 2022, 07:53

Olympique Lyonnais is bezig aan een matig seizoen met een tiende plaats op de ranglijst, maar Peter Bosz staat er desondanks goed op bij de Franse club. Dat stelt voorzitter Jean-Michel Aulas. Hij maakt duidelijk dat de oefenmeester sowieso het seizoen afmaakt.

Bosz tekende afgelopen zomer een contract voor twee seizoenen in Frankrijk. Bosz kreeg als opdracht om de ploeg met aanvallend voetbal bij de bovenste clubs op de ranglijst te brengen, maar dat is vooralsnog niet gelukt. Door de tiende plaats waren er her en der al geruchten dat de Nederlander zijn koffers in kon pakken. Zondag speelde de ploeg teleurstellend gelijk tegen Racing Lens (1-1).

"We hebben de afgelopen twaalf duels veel punten gepakt. Het verschil met de nummer twee en drie is kleiner geworden. We hebben in die reeks echt hele goede wedstrijden gespeeld", vertelt Aulas tegenover L'Équipe. De voorzitter gelooft er heilig in dat zijn club nog een succesvolle eindsprint in gaat zetten. Het gat met nummer twee Olympique Marseille is momenteel negen punten.

"We spelen nog twaalf wedstrijd. Ik heb tegen de trainer gezegd dat we de weg omhoog gaan inzetten. Ik ben ervan overtuigd dat we aan het einde van het seizoen een podiumplaats in handen hebben", aldus de voorzitter, die lovend is over Bosz. "Ik vind dat hij veel kwaliteiten heeft. Daarom heb ik ook niet nagedacht over een trainerswissel. Hij maakt het seizoen af, dat beloof ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen