Kritiek op Spartak-huurling Til: "Die jongen is voetballend niks"

28 februari 2022, 23:17

Feyenoord draait dit seizoen boven verwachting goed. Het staat slechts zes punten onder koploper Ajax en heeft dus zelfs nog titelkansen. Zondag verloor het echter wel met 2-1 van AZ en dat kwam de ploeg van Arne Slot op kritiek te staan. Bij de talkshow VI Vandaag hadden de analisten vooral veel kritiek op de twee Spartak-huurlingen.

Door de oorlogssituatie tussen Rusland en Oekraïne, probeert spelersvakbond FIFPro het voor elkaar te krijgen om buitenslandse spelers die in Rusland onder contract staan, transfervrij te krijgen. Volgens René van der Gijp zou Feyenoord daar echter niets mee opschieten. "Ik las dat Feyenoord misschien in staat is om Jorrit Hendrix transfervrij te krijgen, maar daar zou ik als Feyenoord nog maar eens heel goed over nadenken."

"Ook al krijg je hem gratis, die jongen voegt echt niets toe. Met die onbehouwen schop die hij aan Trauner gaf." Hendrix is echter niet de enige Spartak-huurling die kritiek krijgt aan tafel, maar ook Guus Til moet het ontgelden. Wim Kieft is niet bepaald van hem gecharmeerd. "Die jongen is voetballend niets. Maar hij schiet er wel vijftien in. Als hij geen doelpunt maakt, speel je gewoon met tien man."

Lees ook: 'Til en Hendrix willen niet meer terugkeren naar Spartak Moskou'

"Ook Orkun Kökcü viel me wat tegen. Hij had veel balverlies en daar heeft ook Tyrell Malacia veel last van als het tempo hoger ligt." Met nog tien wedstrijden te gaan is Feyenoord nog altijd actief in de titelstrijd. Het moet wel nog op bezoek bij Ajax en krijgt twee wedstrijden voor het einde PSV op visite in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen