Masterplan ligt klaar: "Gravenberch komt er wel uit met Bayern"

28 februari 2022, 20:55

De contractonderhandelingen tussen

' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€40M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch en Ajax verlopen nog altijd niet erg soepel. De middenvelder staat nog onder contract tot volgend jaar zomer, maar wellicht vertrekt hij tussentijds al. Ajax wil namelijk voorkomen dat hij net als Justin Kluivert, Brian Brobbey en Noussair Mazraoui gratis de deur uit loopt en kan hem komende zomer dus verkopen.

Bayern München lijkt het meest concreet voor Gravenberch. Ajax-watcher Mike Verweij geeft in de voetbalpodcast Kick-Off aan dat de Duitse club een duidelijk plan heeft. "Gravenberch wil naar Bayern München en hij komt er wel uit met Bayern, want bij die jongen is geld geen drijfveer. Bayern schijnt een geweldig plan met die jongen te hebben, alleen de vraag is of Bayern er met Ajax uitkomt."

Eerder werden al bedragen rond de dertig miljoen genoemd, maar in de tussentijd is onderhandelaar Marc Overmars vertrokken. "Gravenberch heeft nog één jaar contract, dus Ajax kan niet de hoofdprijs vragen. Overmars wilde 25 tot 30 miljoen voor hem hebben. Ik denk dat ze daar wel aan vasthouden. Of Bayern dat wil betalen weet ik niet. Ik vind dat wel heel erg veel geld voor zo'n jonge jongen. Edwin van der Sar, Henk Veldmate en Gerry Hamstra zullen die onderhandelingen nu doen."

Daarnaast laat Verweij weten dat de gesprekken tussen Mazraoui en Barcelona nog altijd gaande zijn. "Ik denk dat hij wel naar Barcelona wil. Barcelona heeft nog steeds een magische naam. Ook zie je dat het alleen maar beter kan worden, dus kun je daar heel goed bij aansluiten. Maar je hebt dan wel hele goede spelers voor je op die positie. Ik denk dat de kans wel redelijk groot is dat hij bij Barcelona tekent, maar het is niet zeker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen