Barça dicht bij transfervrije concurrent Frenkie de Jong uit Serie A

28 februari 2022, 17:18

FC Barcelona heeft zich door de moeilijke financiële situatie binnen de kortste keren gespecialiseerd in het transfervrij aantrekken van grote spelers. Afgelopen zomer kwamen onder meer Memphis Depay, Sergio Agüero en Eric Garcia gratis naar Barcelona en deze winter sloeg het met Pierre-Emerick Aubameyang weer een grote slag. De volgende gratis speler dient zich alweer aan.

De club zou namelijk dicht bij een akkoord zijn met Franck Kessié van AC Milan. Dat wordt gemeld door ESPN en diverse Spaanse media. De middenvelder is al enkele jaren een vaste waarde bij AC Milan en dit seizoen toont hij zich als één van de sterkhouders. Kessié staat verdedigend zijn mannetje, maar is ook in staat een doelpunt te maken.

Het contract van de Ivoriaan loopt komende zomer af en hij heeft zijn werkgever al gezegd zijn contract niet te willen verlengen. Kessié staat als sinds 2017 onder contract in Milaan en speelde meer dan tweehonderd duels voor AC Milan. Eerder werd hij voor een bedrag van 25 miljoen euro overgenomen van Atalanta Bergamo.

Lees ookXavi vergelijkt Pedri met Iniesta na 'fiesta completa'

Bij Barcelona moet hij de concurrentiestrijd aangaan met onder meer Frenkie de Jong op het middenveld. Daarnaast strijden ook Sergio Busquets, Pedri, Gavi en Nico González om de posities op het middenveld. Volgens SPORT verlopen de onderhandelingen zeer soepel en zijn de partijen dicht bij een akkoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen