Kroatië
4 – 1
Canada

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax flinke tijd zonder Pasveer, Gorter kan Onana snel vervangen

Ajax flinke tijd zonder Pasveer, Gorter kan Onana snel vervangen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 februari 2022 – Ajax-doelman Remko Pasveer ligt minimaal twee maanden uit de roulatie. Tijdens de warming-up in aanloop naar de wedstrijd tegen Benfica, kreeg de doelman een bal op zijn vinger. Later werd een breuk geconstateerd, waardoor de eerste doelman van Ajax voorlopig niet inzetbaar is. De blessure van Jay Gorter valt wel iets mee, waardoor de keepersstrijd onder de lat openligt.

De club uit Amsterdam bevestigt via de eigen kanalen dat Pasveer minimaal acht weken zoet is met zijn handblessure. Afgelopen zondag kon hij ook al niet meedoen tegen Go Ahead Eagles, waardoor André Onana weer onder de lat verscheen. Hij speelde lange tijd niet vanwege een dopingschorsing en moest na zijn terugkeer voornamelijk op de bank zitten, omdat hij zijn contract niet wil verlengen.

Het contract van de doelman loopt komende zomer namelijk af, waardoor hij gratis de deur uitloopt bij Ajax. De supporters zien hem daarom niet graag meer keepen bij Ajax, maar omdat de talentvolle Gorter momenteel ook geblesseerd is, moest Onana weer opdraven. Volgens Ajax duurt de blessure van Gorter nog minimaal twee weken, maar daarna lijkt hij klaar om de concurrentiestrijd aan te gaan.

De blessure van Pasveer is een flinke aderlating voor Ajax, dat met hem slechts vijf competitietreffers tegen kreeg in 23 wedstrijden. Door zijn blessure mist hij de komende Champions League-wedstrijden en het grootste deel van de competitie. Mocht hij er over twee maanden weer staan, dan kan hij alleen tegen AZ, Heerenveen en Vitesse nog meedoen. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd