Hij weet van geen ophouden: Buffon gaat door tot zijn 46ste

Hij weet van geen ophouden: Buffon gaat door tot zijn 46ste

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 februari 2022 – Hij is inmiddels 44 jaar, maar Gianluigi Buffon bergt zijn keepershandschoenen voorlopig nog niet op. De doelman heeft zijn contract bij Parma verlengd tot de zomer van 2024.

Buffon nam afgelopen zomer definitief afscheid van Juventus om terug te keren bij de club waar het allemaal voor hem begon: Parma. Bij zijn jeugdclub zette hij in 1995, op zeventienjarige leeftijd, zijn eerste stapjes in het profvoetbal. Hoewel Buffon niet meer de doelman van weleer is, laat hij dit seizoen zien nog lang niet versleten te zijn.

Dus hebben Buffon en Parma besloten de samenwerking te verlengen. De Italiaanse doelman zal tot zijn 46ste doorgaan - en wie weet nog langer. "Dit is een mooie dag voor mijzelf en mijn familie. Als ik niet had geloofd in wat de voorzitter voor ogen heeft, dan had ik dit voorstel niet geaccepteerd. Dit is voor mij een prachtige en opwindende uitdaging."

Buffon komt met Parma uit in de Serie B. De doelman en club werken er hard aan terug te keren op het hoogste niveau. Op dit moment bezet Parma de dertiende plaats in de tweede competitie van Italië.

Reacties

gerelateerd