Van der Sar terug op doel bij Ajax? Dat is voor Ten Hag geen optie

27 februari 2022, 23:46

Erik ten Hag laat Edwin van der Sar niet optrainen voor het geval André Onana óók wegvalt. Door blessureleed zijn Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter op dit moment niet beschikbaar bij Ajax.

Ten Hag kan de komende tijd geen beroep doen op Pasveer en Gorter, die zich recentelijk bij de langdurig geblesseerde Stekelenburg in de lappenmand hebben gevoegd. "Ze zijn voorlopig uitgeschakeld", aldus de trainer na afloop van de 2-1 nederlaag bij Go Ahead Eagles tegen De Telegraaf.

In Deventer was de pas zeventienjarige Charlie Setford de stand-in van Onana. "Ik heb weinig smaken over. En dat is heel ongelukkig. Tot de wedstrijd tegen Benfica hadden we er drie en nu hebben we er nog één" baalt Ten Hag.

Dus rijst in Amsterdam de vraag of Van der Sar, die - behoudens een korte rentree bij VV Noordwijk in 2016 - ruim tien jaar geleden zijn keepershandschoenen opborg, als noodverband tijdelijk bij de selectie moet worden gehaald. Voor Ten Hag is dat geen optie. "Nee, dat overweeg ik niet", is hij duidelijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen