Frenkie de Jong begint op Barça-bank na ophemeling Xavi

27 februari 2022, 19:57   Bijgewerkt: 27 februari 2022, 20:57

FC Barcelona begint zondagavond tegen Athletic Bilbao zonder Nederlanders in de basis. Trainer Xavi heeft besloten om zowel Frenkie de Jong, als Luuk de Jong, als Memphis op de bank te zetten. Vooral voor eerstgenoemde zal dat als een verrassing komen, want hij kreeg deze week nog behoorlijke complimenten van zijn trainer over zijn spel in de afgelopen weken.

Voor Memphis en Luuk de Jong lag het wel in de lijn der verwachting dat zij niet in de basis zouden staan. Memphis keert voor het eerst sinds 18 januari terug in de wedstrijdselectie van Barcelona na een blessure en kan zondagavond zijn rentree maken. Luuk de Jong moet het steeds doen met korte invalbeurten de laatste wedstrijden: vijftien minuten, negen minuten, vijf minuten en twee minuten.

Xavi kiest voorin wederom voor de drie winteraanwinsten. Adama Traoré wordt gehuurd van Wolverhampton Wanderers, Pierre-Emerick Aubameyang kwam transfervrij over van Arsenal en Ferrán Torres werd voor meer dan vijftig miljoen euro overgenomen van Mancester City. Op het middenveld is naast Sergio Busquets plek voor talenten Pedri en Gavi.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Dest, Araujo, Pique, Alves; Gavi, Busquets, Pedri; Torres, Aubameyang, Traoré

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen