Forse kritiek op PSV na 'slechtste helft van het seizoen'

27 februari 2022, 16:11

Na een bijzonder matige eerste helft moet PSV in de achtervolging tegen Sparta. De degradatiekandidaat zocht verrassend de kleedkamer op met een 1-0 voorsprong, dankzij een doelpunt van Lennart Thy. PSV kon nauwelijks imponeren en zal na rust iets moeten gaan veranderen.

Hedwiges Maduro was daarom zeer kritisch op het spel van de uitploeg. "PSV speelt heel matig en slordig. Sparta zit er bovenop", zei hij in de rust van het duel tussen Sparta en PSV bij ESPN. Ook Ibrahim Sangaré moest het ontgelden. Hij ging bij de openingstreffer van Thy in de fout. "Heel nonchalant. Hij laat zich heel makkelijk onder druk zetten."

Ook clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad stak zijn verontwaardiging niet onder stoelen op banken. 'Donderpreek-waardige eerste helft van PSV. Afgetroefd door de nummer 17, die beleving als een van de weinige wapens in de strijd kan gooien en dat ook doet. Misschien wel de slechtste helft van het seizoen, waarin zelfs Sangaré een onvoldoende haalt', plaatste hij op Twitter.

Collega Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad is kritisch op Noni Madueke. 'Noni Madueke speelt precies zoals de jonge Depay dat soms deed bij PSV. Als het niet loopt alles in je eentje willen forceren en daardoor jezelf vast- en voorbijlopen. En ondertussen geïrriteerd raken door tegenstanders in het veld', aldus de journalist die PSV eveneens volgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen