Toornstra duidelijk: "Dit was onze laatste kans voor de titel"

27 februari 2022, 14:46

Jens Toornstra baalt flink van de nederlaag die Feyenoord heeft moeten slikken op bezoek bij AZ. De aanvoerder van de Rotterdammers ging met zijn ploeg met 2-1 onderuit en zag daardoor de achterstand op de top twee oplopen. Toornstra verwacht dat koploper Ajax nu definitief niet meer te achterhalen is.

"Voorafgaand aan de wedstrijd hebben we besproken dat dit onze laatste kans zou zijn om mee te doen om het kampioenschap", aldus de middenvelder na afloop voor de camera van ESPN. "Die kans hebben we niet gepakt. We begonnen redelijk, maar kregen niet veel kansen. Na die penalty's pakte AZ de overhand en werd het onrustig bij ons."

Lees ook: AZ doet Slot en Feyenoord pijn met zege na tumultueuze topper

Toornstra en consorten kunnen na vandaag tegen een achterstand van negen punten op koploper Ajax aankijken, als de Amsterdammers een overwinning weten te boeken tegen Go Ahead Eagles. Nummer twee PSV kan de voorsprong op vier punten brengen. AZ is in ieder geval de grote winnaar: de Alkmaarders zijn Feyenoord tot op drie punten genaderd.

Toornstra durft de vinger niet te leggen op waar het mis is gegaan bij zijn ploeg. "Je merkte dat we na die penalty's twee keer een klap kregen en we vervolgens achter de feiten aanliepen. Na rust gaven we alles voor de gelijkmaker, maar hij viel helaas niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen