Steun voor Kluivert na 'onbegrijpelijke' rode kaart: "Het is een leugen"

27 februari 2022, 09:55

Bij OGC Nice is met ontsteltenis gereageerd op de rode kaart die Justin Kluivert zaterdagavond kreeg tegen Strasbourg. Christophe Galtier neemt het op voor de 22-jarige Nederlandse aanvaller.

Kluivert stond tegen Strasbourg in de basis, werd halverwege de tweede helft gewisseld en vijf minuten voor tijd naar de tribune gestuurd door scheidsrechter Stéphanie Frappart. "Onbegrijpelijk", aldus Galtier na afloop tegen Franse media.

Kluivert zou de rode kaart hebben gekregen omdat hij 'obscene gebaren' maakte. "Dat klopt niet, het is een leugen. Het zou kunnen dat hij heeft geprotesteerd nadat de scheidsrechter niet floot, maar er is een verschil tussen protesteren en obscene gebaren maken."

Het is nog niet bekend voor hoeveel wedstrijden Kluivert wordt geschorst, maar Galtier vreest hem voor een tijdje kwijt te zijn. "Ik ben boos omdat dit grote gevolgen heeft. Ja, er is geprotesteerd, maar hij heeft geen obscene gebaren gemaakt en ook geen verkeerde woorden in de mond genomen. Deze rode kaart is onterecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen