Lampard komt met uitstekend nieuws over blessure Van de Beek

27 februari 2022, 09:29

Donny van de Beek (24) viel zaterdagavond geblesseerd uit bij Everton in de strijd met Manchester City (0-1 verlies). De Nederlandse middenvelder moest worden gewisseld met op het oog hamstringklachten, maar manager Frank Lampard heeft goede hoop dat de kwetsuur van de Nederlander meevalt.

"We hopen dat het slechts kramp is, dat is onze hoop", zei Lampard over de blessure van Van de Beek. "Ik wil me daar niet volledig op blindstaren, maar we hopen van wel. Donny zei na zijn wissel dat hij het gevoel had dat het niet zo erg was." Dele Alli – een andere winteraanwinst van The Toffees – kwam de oud-Ajacied daarop vervangen.

"Ik vond dat Donny heel goed speelde, hij maakte veel indruk op het middenveld", loofde Lampard zijn Nederlandse pupil. Dat hij het veld met kramp moest verlaten, zorgde niet voor verbaasde gezichten. "Gezien het feit dat hij niet veel wedstrijden speelde sinds hij overkwam van Manchester United en sindsdien al een paar wedstrijden voor ons achtereen heeft gespeeld, is kramp begrijpelijk."

Lees ook'Donny van de Beek weet nu al dat hij bij Everton wil blijven'

Van de Beek maakte in de korte periode wel al veel indruk in dienst van Everton, waardoor Lampard blij zou zijn als de hamstringklachten inderdaad slechts kramp blijken. "We hopen vooral dat zijn blessure niet erger is dan kramp", benadrukte de manager van Everton.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen