Veerman haalt uit naar Heerenveen en Tobiasen: "Gewoon bizar"

26 februari 2022, 13:49   Bijgewerkt: 26 februari 2022, 14:12

Henk Veerman staat dit weekend voor een pikant affiche. Met FC Utrecht gaat hij op bezoek bij zijn oude club sc Heerenveen. De spits is niet blij met de manier waarop de Friese club met zijn vertrek is omgegaan en stak die frustratie in aanloop naar het duel niet onder stoelen of banken.

Het zit Veerman dwars dat de trainers van Heerenveen na zijn vertrek niets meer van zich hebben laten horen. "Het is niet zoals het hoort", zei hij in gesprek met het Algemeen Dagblad, waar hij direct aan toevoegde dat dat niet voor extra motivatie zorgt. "Voor de rest heb ik daar totaal geen extra gevoel bij. Het doet me helemaal niks, maar ik vind het gewoon bizar."

"Geen enkel mens op de wereld hoort het zo te doen", ging hij verder. "Ole Tobiasen heeft mij nog steeds geen bericht gestuurd. Ik vind dat echt waanzinnig. Hij heeft me 100.000 keer gebeld toen ik bij Heerenveen zat, dus hij heeft mijn nummer gewoon. Als ik eraan terugdenk, dan denk ik: wat is het toch allemaal een poppenkast."

Ook zijn band met de achterban van Heerenveen is mogelijk niet meer zoals het was. "Ik heb een hoop negativiteit gelezen op social media. We gaan zien hoe ze me ontvangen. Als het negatief is, zou ik dat jammer vinden. De fans van Utrecht zijn in ieder geval wel heel blij met me. Dat is mooi en dat moet ik zo houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen