Bony mist pikant weerzien met Vitesse; Groningen wijst proefspeler af

25 februari 2022, 13:44

Wilfried Bony heeft na een blessure zijn rentree gemaakt op het trainingsveld bij NEC, maar de pikante derby tegen Vitesse van komend weekend komt te vroeg. Dat bevestigt Omroep Gelderland op basis van de training. Een weerzien met zijn voormalig werkgever is daardoor uitgesloten.

Bony speelde tussen 2011 en 2023 voor Vitesse, de grote rivaal van NEC. De Ivoriaanse spits kroonde zich in zijn laatste seizoen tot topscorer van de Eredivisie en verdiende een miljoenentransfer naar Swansea City. Bony koos in januari voor een schokkende overstap naar NEC, nadat hij maandenlang transfervrij was. Tegen RKC Waalwijk maakte de spits zijn debuut, maar de 33-jarige Bony moest zich al snel geblesseerd laten wisselen.

Van Anholt

Ook nieuws uit het hoge noorden: FC Groningen heeft besloten Pelé van Anholt geen contract aan te bieden. De voormalig verdediger van onder meer SC Heerenveen, FC Emmen, Willem II en NAC Breda was de afgelopen twee weken op stage bij de middenmoter in de Eredivisie, maar zal niet aan de selectie van coach Danny Buijs worden toegevoegd.

Dat bevestigde Buijs op de clubkanalen van FC Groningen. De dertigjarige Van Anholt mist wedstrijdritme en is daardoor geen directe versterking. Van Anholt zat sinds vorig jaar zonder club nadat zijn contract bij het Cypriotische Enosis Neon Paralimni afliep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen