Ajax-duo in team van de week, Mazraoui verliest van Kanté

24 februari 2022, 19:45

Noussair Mazraoui en Dusan Tadic hebben met hun optreden tegen Benfica een plaats veroverd in het elftal van de week in de Champions League. Eerstgenoemde werd woendagavond in Porugal ook al gekozen tot man of the match, maar op de aanvoerder van Ajax was nog behoorlijk wat kritiek. Toch staat hij bij de beste elf van deze week in het miljardenbal.

De UEFA heeft Tadic namelijk eveneens opgenomen in het beste elftal van de week. Hij vormt de voorhoede met Joao Félix (Atlético) en Christian Pulisic (Chelsea). Die laatste clubs is overigens sowieso hofleverancier voor het team: want ook Edouard Mendy, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Kai Havertz en de absolute uitblinker

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté hebben een plekje gekregen in het elftal.

Lees ookKritiek op vijf Ajacieden: 'Jongens als Tadic gaven niet thuis'

Naast de twee Ajacieden is er ook voor de scorende Dani Parejo (Villarreal) en Renan Lodi (Atlético Madrid) plaats in het team. Van Ajax-opponent Benfica, Juventus en Lille OSC zijn geen enkele spelers geselecteerd. Voor de beste speler van de week is de keuze terecht gevallen op Chelsea's Kanté. Hij was op voorhand ook al favoriet van de genomineerden, maar verder hadden ook Mazraoui (Ajax), Parejo en Félix kans op de eervolle award. De verdediger van Ajax eindigde op de derde plaats.

Tem van de week: Mendy; Mazraoui, Silva, Rüdiger, Lodi; Parejo, Havertz, Kanté; Félix, Tadic en Pulisic

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen