Zahavi hoopt nog op drie prijzen: "Misschien denk jij van niet"

24 februari 2022, 13:00

Eran Zahavi keert donderdagavond terug in Israël, waar hij het met PSV opneemt tegen Maccabi Tel Aviv. De aanvaller heeft een duidelijk doel: de wedstrijd tegen zijn oude club winnen en de Conference League uiteindelijk winnen.

"Het is leuk en speciaal om in Israël te . Het voelt best vreemd, alsof ik met het nationale team moet spelen. Maar ik ben hier om met PSV tegen Maccabi Tel Aviv te voetballen, het is niet dat ik hier ben om een feestje te vieren. We strijden tegen een zware tegenstander en natuurlijk hoop ik dat we winnen", vertelt de aanvaller in gesprek met Voetbal International. "Iedere wedstrijd geef ik alles, voor het team en ook voor mezelf."

Lees ook: Zahavi waarschuwt PSV: "Geen pretje om tegen Maccabi te spelen"

De eerste wedstrijd van het tweeluik werd met 1-0 gewonnen door de Eindhovenaren. PSV was de betere ploeg, maar Zahavi is toch op zijn hoede. "De tegenstanders zijn altijd sterk en geven je veel weerstand. Voor de wedstrijd hebben we het alleen over winnen gehad en niet over het aantal doelpunten dat we moesten maken. Omdat we weten dat het in Europees voetbal altijd moeilijk is veel te scoren en te winnen. We hebben thuis onze taak volbracht. Nu hebben we nog één goed resultaat nodig om ons te kwalificeren voordat we teruggaan naar Eindhoven."

De Conference League wordt dit seizoen voor het eerst gehouden. De aanvaller wil graag de boeken in als eerste winnaar van dat toernooi. "Voor mij is iedere prijs belangrijk en ik denk dat we een heel goede kans hebben op goede resultaten in deze Europese competitie", aldus Zahavi, die strijdvaardig is en daarom ook nog altijd hoopt op de titel in de Eredivisie en de KNVB Beker. "We doen nog steeds mee in de Eredivisie. Misschien denk jij van niet, maar wij zijn nog altijd positief."

Lees ook: Schmidt 'geeft cadeautje' en spreekt waardering uit voor Zahavi

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen