Steijn heeft zin in Sparta: "Vaste waarde in de Eredivisie worden"

24 februari 2022, 09:32

Maurice Steijn is dolblij met de kans die hij heeft gekregen om als trainer bij Sparta Rotterdam aan de slag te gaan. De oud-trainer van onder andere ADO Den Haag is de opvolger van Henk Fraser.

Steijn heeft daarmee zijn zin: de oefenmeester wilde graag nog eens in Rotterdam werken. De komende maanden zal hij vanuit huis moeten aanschouwen hoe Sparta het doet in de competitie. "Het klinkt gek misschien. Maar daar hebben we het niet eens over gehad. Ik wilde gewoon per se naar Sparta", maakt hij duidelijk tegenover het Algemeen Dagblad.

Steijn is ambitieus op Spangen: "Ik denk gewoon dat deze club het in zich heeft om een vaste waarde in de Eredivisie te worden. Met dat doel heb ik voor twee jaar getekend", klinkt het. De laatste trainersklus van Steijn bij NAC Breda was geen succes. "Of ik een kras op mijn ziel heb? Nee. Ik heb veel shit over me heen gekregen. Alleen had dat niets te maken met de inhoud, het ging om andere zaken."

Sparta staat in de Eredivisie op de voorlaatste plaats en heeft alleen nog PEC Zwolle onder zich. Zondag komt PSV op bezoek op Het Kasteel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen