Opmerkelijke afwezigheid Bazoer roept vragen op bij Vitesse

23 februari 2022, 13:05

Vitesse moet het in de allesbeslissende return tegen Rapid Wien stellen zonder sterkhouder Riechedly Bazoer. De centrale verdediger meldde zich volgens Omroep Gelderland woensdag niet op de afsluitende training wegens fitheid, waardoor de voormalig Ajacied niet inzetbaar is in de Conference League.

Dat is een flinke aderlating voor de Arnhemmers, waar Bazoer met afstand de beste speler is. Vorige week ontbrak de verdediger eveneens omdat hij zich op dat moment niet lekker voelde. Het is niet duidelijk waar de libero exact mee kampt, maar duidelijk is dat het hem nog altijd aan de kant houdt. Er zijn volgens de omroep geen ernstige klachten aan het licht gekomen na diverse medische tests, maar toch zorgt het voor een hoofdpijndossier.

Toch zal hij donderdagavond ontbreken tegen Rapid Wien. De kans is groot dat Dominik Oroz opnieuw zijn plaats gaat innemen in het hart van de defensie. Vitesse kijkt tegen een 2-1 achterstand aan en heeft dus een overwinning op het Rapid Wien van Ferdi Druijf nodig om zich te verzekeren van een plek in de volgende ronde van de Conference League.

Dat zal echter moeten gebeuren zonder Bazoer én een andere sleutelspeler. Topscorer Loïs Openda is geschorst en zal waarschijnlijk worden vervangen door Nikolai Baden Frederiksen. Verder heeft coach Thomas Letsch de beschikking over zijn vertrouwde namen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen