'AC Milan wil Ajax aftroeven in Bergwijn-strijd en wil nog een Nederlander'

23 februari 2022, 10:01

AC Milan is snode plannetjes aan het smeden voor de komende transferwindow. De Italiaanse topclub, die momenteel in een felle strijd om de landstitel is verwikkeld, richt het vizier nu alvast op komend seizoen. Volgens La Gazzetta Dello Sport krijgt de topclub komende zomer liefst honderd miljoen euro te besteden op de transfermarkt.

Daarmee wil het onder meer twee Nederlanders naar de Serie A halen. Zoals al langer bekend staat Sven Botman bovenaan de verlanglijst van de Milanese grootmacht. De jonge Nederlander is al twee jaar onbetwiste basisspeler bij Lille en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van Milan. Ook zijn ploeggenoot Renato Sanches kan rekenen op Milanese interesse. Het duo zou ieder dertig miljoen euro waard zijn.

Ook in de voorhoede snakt Milan naar versterkingen. Daarvoor is Steven Bergwijn in beeld. De aanvaller van Tottenham Hotspur en het Nederlands elftal wordt eveneens begeerd door Ajax, dat niet het gewenste bedrag op tafel wilde leggen voor de 24-jarige aanvaller. Bergwijn moet naar Italië komen, net als Stade Reims-sensatie Hugo Ekitike.

Voor dat duo heeft AC Milan een bedrag van rond de veertig miljoen euro over. Het is de vraag hoe veel Spurs wil vangen voor Bergwijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen