Tuchel reageert op uitvallen geblesseerde Ziyech

23 februari 2022, 09:09

Chelsea boekte dinsdagavond een 2-0 overwinning op Lille en staat daardoor met één been in de kwartfinale van de Champions League, maar niet bij iedereen stond na afloop een brede glimlach op het gezicht. Naast Mateo Kovacic raakte ook Hakim Ziyech geblesseerd. De ernst van zijn kwetsuur is nog onduidelijk.

Dat gaf zijn coach Thomas Tuchel na afloop van de wedstrijd, waarin Ziyech belangrijk was met een assist, aan in gesprek met BT Sports. "Ik heb de dokter nog niet gesproken over de blessure van Hakim. Ik hoop dat het niet te ernstig is. "Vandaag is het dinsdag, gelukkig hebben we nog een paar dagen tot zondag. Ik hoop dat hij er dan klaar voor is."

Zondagavond strijdt Chelsea namelijk tegen Liverpool om de winst van de League Cup, waarin beide ploegen de finale bereikten. Ziyech komt de laatste weken steeds meer aan spelen toe bij Chelsea en was dinsdagavond een van de uitblinkers aan de kant van de Londenaren, maar stapte uiteindelijk met een flinke teleurstelling op zijn gezicht van het veld.

Volgens The Independent is dat een fikse aderlating voor Chelsea. 'Hij was een van de uitblinkers in aanvallend opzicht. Zijn blessure is een absolute nachtmerrie voor de club.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen