Linssen staat open voor buitenland en wil afsluiten bij oude liefde

23 februari 2022, 08:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bryan Linssen staat ervoor open om in de toekomst nog over de grenzen te gaan kijken. De 31-jarige aanvaller van Feyenoord heeft het goed naar zijn zin in Nederland, maar zou het ook nog een keer in het buitenland willen proberen. Bovendien heeft hij het plan om zijn loopbaan af te sluiten bij zijn oude club.

De 31-jarige Linssen voelt zich fit en is van plan om nog vijf à zes jaar te voetballen, zo vertelt hij tegen Voetbal International. "Voor het zover is, wil ik nog wel een keer naar het buitenland. Na dit seizoen heb ik nog een jaar bij Feyenoord, dan zou het kunnen, al laat ik natuurlijk ook alle opties hier open. Ik voel me zo fit, dat ik van plan ben nog wel een jaar of vijf, zes door te gaan."

Zijn laatste jaren wil hij doorbrengen bij VVV-Venlo. "Bij die club ben ik opgegroeid. Ik was twee jaar toen mijn broer er ging spelen. Later kwam ik er zelf te voetballen. Ik ken er ieder plekje, heb nog steeds contacten met de mensen die er werken. Het is mijn tweede huis. Dus als je praat over een cirkel, die zou helemaal rond zijn als ik afsluit bij VVV."

 

Linssen debuteerde als profvoetballer bij Fortuna Sittard en speelde daarna voor MVV Maastricht, maar speelde zich pas echt in de kijker als speler van VVV. Daar verdiende hij een transfer naar Heracles. Via FC Groningen en Vitesse belandde hij in 2020 bij Feyenoord, waar hij dit seizoen eerste spits is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen