Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Danjuma op radar Engelse topclubs ondanks torenhoge clausule

Danjuma op radar Engelse topclubs ondanks torenhoge clausule

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 februari 2022 – Arnaut Danjuma (25) maakt dit seizoen veel indruk bij Villarreal en heeft zichzelf daarmee in de spotlights gespeeld. Het zorgt ervoor dat hij op de lijstjes van verschillende Engelse Premier League-clubs terechtgekomen is. Door zijn afkoopclausule in de komende zomer kan hij mogelijk na een jaar alweer vertrekken bij El Submarino Amarillo.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano althans. Volgens de Italiaanse transfergoeroe heeft Danjuma een clausule in zijn verbintenis opgenomen dat hij in de komende zomer voor 75 miljoen (!) euro mag vertrekken. Hoewel manager Unai Emery enorm onder de indruk is van de Nederlandse buitenspeler, kan de aanvaller dus voor dat bedrag zeker worden opgepikt.

Dat is overigens wel een fors bedrag, aangezien zijn huidige werkgever Villarreal hem in de afgelopen zomerwindow nog voor 'slechts' een kleine 24 miljoen euro overnam van Bournemouth. Volgens Romano monitoren de Engelse topclubs de prestaties van Danjuma, waardoor hij zich mogelijk kan verheugen op een terugkeer in Engeland.

Lees ookDanjuma treedt met heldenrol in voetsporen Van der Vaart

Danjuma maakte in 21 officiële wedstrijden voor Villarreal twaalf doelpunten en gaf er ook nog eens drie voor. Vooral zijn prestaties in de Champions League (vier goals en een assist in zes optredens) zijn indrukwekkend. Bovendien speelde hij zichzelf ermee weer in de kijker van het Nederlands elftal, voor wie hij inmiddels vijf interlands noteerde en daarin twee doelpunten maakte.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd