Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Danjuma over Champions League-ambities en scoren voor Nouri

Danjuma over Champions League-ambities en scoren voor Nouri

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 februari 2022 – Arnaut Danjuma staat vanavond oog in oog met Matthijs de Ligt als Villarreal het in de Champions League opneemt tegen Juventus. Op dat podium is de aanvaller clubtopscorer met al vier goals in zes wedstrijden. Na zijn hattrick van afgelopen weekend zijn de verwachtingen dan ook weer hoog.

"De Champions League is de beste clubcompetitie ter wereld, dus ik denk dat dat iets helpt om het beste uit mezelf te halen", verklaarde Danjuma zijn goede cijfers in de groepsfase. "Hoe hoger de drempel, hoe meer je jezelf wil bewijzen. Het gevoel dat je krijgt als je het veld oploopt en de hymne hoort, is niet uit te leggen. Je krijgt er kippenvel van. Je weet dat de hele wereld kijkt en wil iets laten zien."

"Je speelt in je carrière maar een bepaald aantal Champions League-wedstrijden", ging Danjuma verder in zijn gesprek met het Spaanse Marca. "Met dat in gedachten, worden die wedstrijden erg belangrijk en wil je jezelf bewijzen. Voor mij gaat het op dit moment goed en ik ben dankbaar voor de momenten die ik heb gekregen. Maar ik ben nog niet tevreden, want ik heb het gevoel dat mij nog veel te doen staat."

Hoewel Villarreal niet tot de favorieten behoort om de Champions League te winnen, is dat voor Danjuma wel het absolute doel. "Ik zou nooit zeggen dat het onmogelijk is, zelfs niet als we underdogs zijn. Ik ben altijd op zoek naar het hoogst haalbare. Dit is ons doel en we zullen alles geven om te winnen."

Nouri
Op Danjuma's hattrick van afgelopen weekend werd dankbaar gereageerd door de familie Nouri. Voor de wedstrijd beloofde de aanvaller namelijk al om voor Abdelhak Nouri te scoren. "Ik heb jaren tegen hem mogen voetballen en mogen genieten van zijn kwaliteiten. Het is voor mij echt een prachtige jongen, een prachtige familie. Ze geven me heel veel levenslessen mee. Hoe ze met de situatie omgaan is prachtig, daar kan ik zelf alleen maar van leren. Ik kan alleen maar nederig zijn en dankbaar zijn voor wat ik zelf heb", zei Danjuma een dag later tegenover RTL.

Lees ook: Danjuma tovert in minuut 34 'echt een grote lach' op gezicht Nouri

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd