Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV krijgt goed nieuws uit ziekenboeg, Gakpo nog vraagteken

PSV krijgt goed nieuws uit ziekenboeg, Gakpo nog vraagteken

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 februari 2022 – PSV verwacht donderdagavond gewoon te kunnen beschikken over middenvelder Érick Gutiérrez (26). De Mexicaan viel zaterdag uit en moest per brancard van het veld gaan, maar het ziet er goed uit voor de Conference League-return tegen Maccabi Tel Aviv. Achter de naam van Cody Gakpo staat nog wel een serieus vraagteken.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad althans. Het regionale dagblad weet dat de blessure van Gutiérrez in elk geval meevalt en de verwachting is dat hij gewoon inzetbaar is in Israël – waar de Eindhovenaren een 1-0 voorsprong verdedigen. Eerder stond de middenvelder maandenlang langs de kant met een enkelblessure, waar ditmaal ook werd gevreesd. Die vrees bleek vermoedelijk dus ongegrond te zijn. 

De inzetbaarheid van Gakpo blijft overigens onzeker, want hij kampt met serieuze enkelklachten. Daarvoor zijn weliswaar enkele onderzoeken gedaan bij de buitenspeler, maar de uitslagen daarvan zijn nog niet bekend. Mogelijk reizen Jong PSV'ers Jenson Seelt en Dennis Vos mee naar Israël, omdat het achterin niet al te ruim is bij de nummer twee van de Eredivisie. 

Lees ook: 'Maccabi-supporters moeten Zahavi aan transfer helpen'

Verder zal Roger Schmidt in elk geval geen beroep kunnen doen op de geblesseerden Andre Ramalho, Maximiliano Romero en Ryan Thomas. Wel keren Ibrahim Sangaré, Carlos Vinícius en Olivier Boscagli terug na hun schorsingen, die ze in het heenduel aan de kant hielden. 
Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd