Verrassing of onzin? 'Ajax denkt aan terugkeer van Dest'

21 februari 2022, 15:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax, AS Roma en AS Monaco zouden vechten om de handtekening van Sergiño Dest. Met dat nieuws komt La Gezzetta dello Sport op de proppen. De vleugelverdediger is bij FC Barcelona niet zeker van een basisplaats sinds Xavi aan het roer staat en daarom zou een vertrek voor zowel club als speler geen gek idee zijn.

De Italianen zouden nadrukkelijk geïnteresseerd zijn in de rechtsback, die in de eerste seizoenshelft ook een aantal keer als vleugelaanvaller moest aantreden toen de nood aan de man was door meerdere blessures. Dat was nog toen Ronald Koeman aan het roer stond, die de international van de Verenigde Staten zelf bovenaan het verlanglijstje zette toen hij de scepter zwaaide. Xavi is minder overtuigd van hem en daar wil de club uit de Serie A van profiteren.

Barcá zou circa twintig miljoen euro voor de vleugelverdediger willen hebben. Mocht Roma dat bedrag betalen, dan betekent het dat Rick Karsdorp een serieuze concurrent krijgt. De Nederlander heeft volgens het bestuur van de Romeinse club te vaak blessures, waardoor ze best willen investeren in een fitte en talentvolle verdediger. De club wil Alessandro Florenzi van de hand doen, zodat er geld vrijkomt voor Dest.

Maar ook Ajax wordt dus genoemd. Het is inmiddels duidelijk dat Noussair Mazraoui de deur in de Johan Cruijff ArenA aan het einde van het seizoen transfervrij achter zich dichttrekt. De Amsterdammers kunnen dus op zoek naar een nieuwe back, al liet Devyne Rensch al zien een talentvolle vervanger te zijn. De kans dat de koploper van de Eredivisie twintig miljoen gaat neerleggen voor Dest lijkt dan ook erg klein.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen