Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Noorse kampioen wil weer shoppen in Eredivisie: nu bij Groningen

Noorse kampioen wil weer shoppen in Eredivisie: nu bij Groningen

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 februari 2022 – Yahya Kalley kwam een half jaar geleden naar FC Groningen, maar hij kan de club nu alweer verlaten. De Noorse kampioen Bodø/Glimt FK ziet in de vleugelverdediger namelijk een perfecte versterking. De club wil hem per direct overnemen van de Trots van het Noorden.

Voetbal International weet dat Kalley wordt gezien als ideale opvolger van de vertrokken Fredrik Björkan. De verdediger werd meerdere keren gelinkt aan Feyenoord, maar besloot deze winter de overstap te maken naar het ambitieuze Hertha BSC. Hij was een van de sterkhouders bij de Noorse kampioen en daarom wil de club nu een serieuze vervanger halen, die er meteen kan staan. Er zou inmiddels al een bod neergelegd zijn bij technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

Overigens is Bodø/Glimt niet de enige geïnteresseerde club, ook het Zweedse Malmö FF en Brøndby IF zouden wel oren hebben naar een samenwerking met de twintigjarige vleugelspeler. In Groningen is hij tot dusver amper in actie gekomen, maar dat betekent niet dat de club hem wil laten gaan. In de Euroborg ziet namelijk iedereen de potentie van Kalley. Zijn contract loopt nog tot medio 2024, waardoor de noordelingen rustig de tijd met hem willen nemen. Tenzij er natuurlijk een bod komt dat niet te weigeren is.

Eerder deze winter winkelde Bodø/Glimt al bij sc Heerenveen. De Noorse topclub betaalde enkele tonnen voor Runar Espejord, de spits die in het Abe Lenstra Stadion niks liet zien en al twee keer verhuurd was aan het Trömso IL. Bij zijn nieuwe club heeft hij al laten zien dat hij wel degelijk een neusje voor de goal heeft: onlangs scoorde hij in de Conference League tegen Celtic.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd